joi, 22 septembrie 2011

22.09.2011   20:53
Cum sa alegi si cum sa porti corect o rochie de seara
Sa gasesti rochia de seara ideala nu este deloc simplu si, pe deasupra, trebuie sa stii ce forma trebuie sa alegi, in functie de constitutia corpului.
Pentru a  fi frumosa, eleganta, seducatoare intr-o rochie de seara, iti prezint cateva trucuri despre ce trebuie sa faci in acest sens.
1. Legea culorilor
Indiferent daca ai pielea alba sau mai inchisa la culoare, nu toate culorile ti  se potrivesc. 
Pielea inchisa la culoare: indrazneste sa porti culori deschise. Alb, galben, verde sau rosu ti se va potrivi de minune. A se evita sub orice forma culoarea maron, care, din cauza culorii pielii, nu te va avantaja deloc. Acelasi lucru si pentru tinutele all-black.
Pielea deschisa la culoare:  aici este invers fata de pielea mai inchisa. Trebuie evitate culorile precum alb si galben, care nu arata deloc seducatoare pe o piele ca de portelan. Culoarea care te pune cel mai bine in lumina, mai ales daca ai parul inchis la culoare, este rosu. Este o  culoare plina de farmec, trendy si chic.
2. Constitutia corpului
Ai bustul foarte generos: alege rochii cu decolteu patrat. In ceea ce priveste manecile, alege-le, mai degraba, pe cele scurtesau bufante la nivelul umerilor, pentru a-ti pune in valoare bratele. Daca preferi o rochie cu bretele, alege-le pe cele subtiri, care rafineaza bustul.
Ai burta: in acest caz, sunt interzise materialele din satin sau matase, care scot in evidenta exact ceea ce tu vrei sa ascunzi. Alege o rochie cu croiala dreapta, si evita-le pe cele indoite in talie: acestea iti  vor „demasca” burta. Daca vrei sa trisezi putin, nu ezita sa porti un body pe sub rochie, care va mai reduce din rotunjimi.
Nu ai talie:  croiala dreapta este ideala. Mizeaza pe bretele mici, drepte, spiralate sau stralucitoare, care sa atraga atentia asupra bustului.
Ai fese mari:  o rochie de seara croita in linie dreapta si intr-o culoare uni va fi ideala. Evita imprimeurile, mai ales in partea de jos, care atrag atentia. Este bine, de asemenea, sa nu porti decolteu foarte adanc la spate: acesta nu face decat sa mareasca si mai mult fesele.
Sfat pentru decolteu: cu cat pieptul este mai mic, cu atat decolteul sa fie mai adanc, atat in fata, cat si in spate.

sursa: aufeminin.com

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu