vineri, 2 decembrie 2011

Chanel primavara - vara 2012

          Dupa ce a socat publicul printr-un decor care ducea cu gandul la un vulcan in plina eruptie, la un univers apocaliptic, artisanul stilului si al bunului gust, Karl Lagerfeld, isi uimeste din nou audienta. De aceasta data, insa, designerul casei de moda Chanel si-a imaginat pentru colectia primavara-vara 2012 un decor inspirat de lumea subacvatica. Muzele lui Lagerfeld au fost hipnotizantele sirene, carora le-a dat viata pe podium prin manechinele care straluceau asemenea fiintelor din adancuri, de o frumusete ireala. Aceste "sirene" au reprezentat totodata si aspectul bizar al prezentarii, deoarece au fost alese sa defileze pe podium modele mici de statura. Pe mine, acest lucru m-a surprins placut.
        Printre materialele pe care ni le propune Chanel pentru primavara - vara anului 2012 se regaseste si pielea, insa sfatul este sa alegem si nuante calde, nu doar clasicul negru. Deja celebrul taior Chanel nu lipseste nici din aceasta colectie, insa el a fost adaptat pentru sezonul ce urmeaza.
       In materie de culori, vedetele casei Chanel pentru sezonul cald sunt nuantele pastel, precum alb, bej, roz pal, dar nu lipseste nici argintiul, recomandat atat pentru machiaj, cat si pentru incaltari.
       Pe mine, Karl Lagerfeld continua sa ma surprinda placut cu fiecare lansare, iar aceasta colectie nu a facut exceptie. De aceasta data, el a folosit perle pe post de nasturi si curele pentru talie. Absolut minunat si plin de stil, un stil pe care eu il voi adopta cu siguranta! Astfel de prezentari si colectii imi reamintesc de fiecare data de ce prefer casa de moda Chanel mai presus de oricare alta.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu