joi, 15 martie 2012

Louis Vuitton fall-winter 2012/2013

       Marturisesc ca fashion show-ul casei de moda Louis Vuitton pentru sezonul rece al acestui an a fost intocmai pe placul meu. Prezentarea a avut loc intr-un cadru cu totul aparte, spre admiratia celor aflati la saptamana modei in Paris.
      Daca pentru sezonul cald "sufletul" prezentarii a fost un carusel alb din care modelele au coborat rand pe rand, de aceasta data o locomotiva vintage reala, cu abur, si-a facut aparitia mergand pe sine.  
     Astfel, podiumul a fost, practic, un peron de gara reconstituit cu amanuntul, pe care au defilat frumoasele manechine. Acestea au fost insotite de cate un "baiat de vagon", care le ducea gentile. Intreaga atmosfera face trimitere la o calatorie aristocratica, cu expresul de Luvru, la inceputul secolului XX.
      In ceea ce priveste colectia in sine, Marc Jacobs, directorul de creatie Louis Vuitton, a optat de aceasta data pentru suprapuneri, tinutele fiind alcatuite din materiale somptuoase. Designerul a mizat pe croieli in A si linii geometrice. El a ales sa adauge fuste lungi peste pantaloni "cigarette",  acoperite cu un palton lung. Fiecare tinuta a fost accesorizata cu cate o palarie inalta. De asemenea, nasturii-bijuterii supradimensionati sunt specifice noii colectii.
      Materialele utilizate au fost, in special, cele stralucitoare, dar si matase de calitate superioara, decorata cu motive florale ori fir de aur sau de argint.
     Cu privire la accesorii, piesele de rezistenta sunt gentile mari, inspirate din vechile cufere Louis Vuitton.

Mai jos puteti urmari intregul spectacol Louis Vuitton de la Paris Fashion Week.

Un comentariu:

  1. Alegerea rochiilor de nunta este una dintre cele mai dificile alegeri pe care trebuie sa le facem in materie de vestimentatie. In functie de rolul pe care il ai in cadrul evenimentului, trebuie sa te asiguri ca porti modelul de rochie de nunta perfect: care sa te avantajeze fizic vorbind, sa iti puna in valoare calitatile naturale, si sa se potriveasca cu tematica si statusul tau din cadrul evenimentului. Rochiile de domnisoara de onoare sunt diferite complet fata de rochiile pentru soacre sau de rochiile pentru nasa. Pentru a-ti face alegerea mai usoara, ti-am pregatit cateva sfaturi si sugestii de rochii de nunta din care sa te inspiri atunci cand iti alegi tinuta pentru nuntile acestei veri.
    https://missgrey.ro/ro/blog/rochii-de-nunta-cum-iti-alegi-modelul-perfect

    RăspundețiȘtergere