joi, 29 septembrie 2011

Alexander McQueen toamna - iarna 2011/2012

          Paris, Franta...Palatul La Conciergerie, care in secolul XVIII a fost temnita pentru Regina Maria Antoaneta, este astazi podium de prezentare a colectiei toamna - iarna 2011/2012 pentru controversata casa de moda Alexander McQueen.
         Designerul Sarah Burton si-a transpus imaginatia in realitate si a trimis pe podium manechine asemuite unor regine de gheta, sursa de inspiratie pentru aceasta colectie. Imbracate in haine confectionate din tweed, cu detalii din blana adaugate pe umeri, purtand in picioare inconfundabilele incaltari cu tocuri si platforme ametitoare si futuriste, modelele au adus in fata publicului dovada ca Sarah Burton este demna sa duca mai departe stilul McQueen.
        Fustele dramatice, in forma de crinolina, si texturi precum organza, au amintit de succesul combinarii stilului sensibil si romantic, specific Sarah Burton, cu dramatismul si extravaganta, caracteristice lui Alexander McQueen.
       Ultima parte a show-ului a adus pe podium adevarate "fiare", intruchipate de manechinele care purtau, pe langa tinutele prevazute cu blana, gulere si bratari din metal.
       Directorul de creatie a pastrat pentru aceasta colectie paleta cromatica bazata pe alb si negru, denotand astfel romantism si eleganta.
       Desi nu mai apartine acestei lumi, Alexander McQueen a fost, este si va ramane un adevarat fenomen in istoria modei.

                 
      
     

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu