joi, 14 iunie 2012

Neon

         Cred ca le-am vazut chiar peste tot pana acum. Si vara de-abia a inceput. Imi place cand vad persoane imbracate asa, dar doar atunci cand alegerea este facuta cu bun gust. Pentru ca am vazut, si nu de putine ori, fete imbracate in culorile acestea puternice, dar in exces, cazand astfel in cealalta extrema, a penibilului. Daca nu ai idee despre cum sa combini cromatic piese vestimentare, dar si accesorii in culori neon, mai bine alege sa nu le porti. Eu as recomanda asocierea a cel mult trei astfel de culori sau, in cazul hainelor, o piesa uni, cu care nu ai cum sa dai gres.
         Sunt hot-trendul verii, ne place sa ne imbracam colorat, dar in acelasi timp nu trebuie sa uitam ca orice alegem sa imbracam, trebuie sa fie cu stil, sa ne completeze personalitatea. Desi tot timpul avem tendinta sa ne adaptam tinutele dupa ultimele trenduri in moda, cel mai bine este sa nu uitam ca ceea ce ni se va potrivi cu adevarat de fiecare data este stilul nostru, propriu, care ne defineste.

Am ales aici cateva piese vestimentare si accesorii care mi-au placut si pe care le-as purta. Voua ce culori va plac?


Jimmy Choo

www.cosmopolitan.ro


ZARA


Ruthie Davis

DKNY

Michael Kors

Topshop

Nissa

Forever 21

neon nails

2 comentarii:

  1. Provocatoare, deosebit de atractive si delicate, rochiile rosii sunt piese vestimentare care nu pot si nu trebuie sa lipseasca din garderoba niciunei femei.
    https://missgrey.ro/ro/blog/rochii-rosii-scurte-in-functie-de-silueta

    RăspundețiȘtergere
  2. I love your post is a great inspiration!
    MissGrey.ro
    https://missgrey.ro/blog/rochii-de-mireasa/nonconformistele-aleg-rochii-de-mireasa-scurte/

    RăspundețiȘtergere