vineri, 29 iunie 2012

DIY - Do it Yourself

Dragele mele, daca v-ati plictisit de o pereche de pantofi simpli, iar pusculita nu va permite sa va luati altii noi, exista o solutie si inca una foarte chic. In loc sa ii aruncati intr-un coltisor, transformati-i! Exact. Faceti din pantofii vechi si plictisitori unii noi, senzationali, foarte in trend vara aceasta. Eu va arat modelul de lucru, care este unul extrem de simplu, iar culorile raman la alegerea voastra!

Mult succes!

5 comentarii:

  1. Salut! Am dat intamplator peste blogul tau.Este foarte reusit insa am un singur lucru de obiectat, respectiv continutul pentru care iti rezervi toate drepturile nu este in totalitate al tau. Cel putin imaginea din acest articol apartine unei tipe care figureaza in Harper's Bazaar Australia.

    RăspundețiȘtergere
  2. Buna. Iti multumesc ca mi-ai vizitat blogul. Este drept, nu am specificat exact termenul de "continut". Sensul acestui cuvant, pe blogul meu, se refera strict la ceea ce este scris, imaginile nu sunt ale mele. Repet, este greseala mea ca nu am mentionat acest lucru si iti multumesc ca mi-ai atras atentia. O zi frumoasa!

    RăspundețiȘtergere
  3. Articolul e foarte interesant! Felicitari!
    http://talis.ro/blog/detaliile-transparente-si-culorile-pastel-definitia-feminitatii/

    RăspundețiȘtergere
  4. Foarte interesant articolul. Chiar voi incerca sa imi transform pantofii vechi dupa modelul tau. Sper sa imi si iasa. https://missgrey.ro/blog/despre-rochii/ghid-de-stiluri-rochii-de-seara/

    RăspundețiȘtergere
  5. Da si mie imi place ideea, e senzational cum iti poti improspata niste pantofi!

    RăspundețiȘtergere