marți, 28 februarie 2012

And The Oscar goes to...

          Iata ca a venit vremea pentru un subiect pe care imi doream de multa vreme sa-l dezbat. Ca in fiecare an, decernarea premiilor Oscar reuseste sa ma trezeasca cu noaptea in cap. Si nu regret deloc, pentru ca merita cu adevarat. Este un tip de spectacol pe gustul meu: vedete cat incape, multe premii, reactii impresionante si amuzante. Insa mai presus de toate acestea, adevaratul spectacol este oferit de rochiile pe care vedetele feminine le poarta la marele eveniment.
          Despre acest lucru vreau sa vorbesc. Printre vedetele care mi-au placut mult anul acesta se numara Angelina Jolie, care a stralucit intr-o superba rochie neagra de catifea, marca Atelier Versace. O alta aparitie incantatoare a fost Emma Stone, care a purtat o creatie Giambattista Valli, decorata cu o funda uriasa la gat, foarte feminina. De asemenea, mi-a placut si rochia minimalista purtata de Gwyneth Paltrow. Artista a radiat intr-o rochie alba, simpla, accentuata de o capa impunatoare, ambele creatii Tom Ford. Tinuta a fost completata de bijuteriile masive cu diamante. O aparitie surprinzatoare, insa cu foarte mult bun gust, a fost iubita lui George Clooney, Stacy Keible. Aceasta a facut senzatie pe covorul rosu intr-o rochie aurie, cu un trandafir drapat, semnata Marchesa. Notabile sunt si aparitiile vedetelor precum Maria Menounos, in rochia designerului roman Maria Lucia Hohan, Milla Jovovich intr-o rochie Elie Saab, Rooney Mara in Givenchy sau Michelle Williams intr-o frumoasa rochie Louis Vuitton.
          Desi creatiile vestimentare m-au interesat cel mai mult, nu imi pot permite sa nu mentionez ca Oscarul a mers in acest an in Franta, pentru pelicula muta alb-negru, "The Artist". Filmul a obtinut 5 trofee: Cel mai bun film, Cel mai bun regizor, Michel Hazanavicius, Cel mai bun actor in rol principal, Jean Dujardin, Cea mai buna actrita, Meryl Streep, Cea mai buna coloana sonora si Cele mai bune Costume.

Voua cine v-a placut cel mai mult?








Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu