sâmbătă, 29 octombrie 2011

Lasa-ti geanta sa vorbeasca despre tine

                    Nu este tocmai un gest frumos sa te uiti IN geanta unei femei...Dar cand vine vorba sa te uiti LA geanta unei femei, situatia se schimba. Pentru reprezentantele sexului frumos, pe langa vestimentatie si pantofi, geanta pare a fi un criteriu de etichetare.
                  Fie ca sunt de umar, de mana, sau plicuri elegante, gentile pot spune multe despre tine. Spre exemplu, daca porti genti de mana, de obicei mari, poate fi un indiciu al faptului ca esti o persoana care vrea sa fie mereu pregatita pentru orice, atenta la detalii, orientata mai degraba spre partea de business. Gentile de umar trimit cu gandul la o femeie serioasa si practica, careia ii place sa arate bine. Gentile plic sunt pentru femeile sofisticate, cu stil si rafinament.
               Le gasesti fie in magazinele din oras, fie pe internet, intr-o varietate de modele, culori si texturi. Tu decizi ce porti, in functie de preferinte si de ceea ce vrei sa exprimi. Eu iti ofer aici cateva modele, din care te poti inspira. Enjoy it!
         
      Forever 21 (www.forever21.com)










       MANGO    



                                              

    


     

3 comentarii:

  1. minunate!am o slabiciune pentru genti si rochii.pur si simplu le vreau pe toate.p.s:imi place foarte mult blogul,concentreaza imbracamintea si accesoriile aparte

    RăspundețiȘtergere
  2. Alle, la fel sunt si eu:D...In curand, o sa-mi explodeze dulapul!! Nu ma pot abtine sa nu-mi cumpar rochii! Si cu pantofii este aceeasi poveste, vor urma posturi si pe tema asta!

    RăspundețiȘtergere